globehamburgerlocationmailmapphoneplay

Bevrachting

Passende oplossingen voor iedere lading

Bevrachting is een goedkoop en duurzaam alternatief voor transport over de weg. Maar ook bij de binnenvaart geldt dat een betrouwbare planning van het grootste belang is voor een vlekkeloze logistieke afhandeling. Bovendien wilt u de garantie dat uw goederen in een goede staat aankomen. U hebt tenslotte een overeenkomst gesloten en het gaat wel om uw goede naam.

Heldere afspraken
Armaris Bevrachtingen is betrokken en neemt haar verantwoordelijkheid. We maken heldere afspraken en komen die na. Voor iedere opdrachtgever zoeken we de beste oplossing. Wat uw lading ook is, Armaris Bevrachtingen biedt een passend schip, een uitstekende service en prima prijs-kwaliteitverhouding.

Bevrachting of transportovername
Bij bevrachting houdt u het logistieke proces volledig zelf in de hand. U betaalt dan provisie voor het gebruik van een binnenvaartschip. U kunt echter ook kiezen voor transportovername. Dan neemt Armaris de volledige verantwoordelijkheid voor de lading van u over. Als u wilt ook voor het voor- en natransport. U hebt er geen omkijken meer naar.

Ik zoek een bevrachter
Neem contact met mij op