globehamburgerlocationmailmapphoneplay

Service van A-Z

Service van A tot Z: bij Armaris Bevrachtingen is dat een vanzelfsprekendheid. We stellen alles in het werk om de best passende oplossing te vinden voor uw lading. We kennen de wereld van de binnenvaart en kunnen daarom heldere afspraken maken en die vervolgens ook nakomen. Dat betekent dat we anticiperen op de situatie en bijvoorbeeld bij extreme droogte al op voorhand een kraan reserveren om een schip te lichten. Zo weet u zeker dat uw lading op tijd aankomt.

Advies
Service. Dat betekent dat we, naast de keuze voor het juiste schip, u met raad en daad bijstaan op het gebied van wet- en regelgeving en vergunningen. Onverwachte verrassingen kunnen we op die manier vermijden. Het spreekt voor zich dat ook onze organisatie, de schepen en schippers aan hoge kwaliteitseisen voldoen.

Wij nemen de verantwoordelijkheid graag van u over
Natuurlijk kunt u zelf de touwtjes van het logistieke proces in handen houden. Maar u kunt er ook voor kiezen de volledige verantwoordelijkheid van de lading aan ons over te dragen. Transportovername is namelijk onze specialiteit: wij regelen het.

Service: altijd bereikbaar
Zijn er door omstandigheden toch ineens problemen? Hebt u met spoed een bevrachter nodig? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen: 24/7.