globehamburgerlocationmailmapphoneplay

Transportovername

Verleg de verantwoordelijkheid voor uw lading
Transportovername is één van de specialiteiten van Armaris Bevrachtingen. Door de volledige verantwoordelijkheid voor de lading over te nemen en alles te regelen, nemen we u al het werk uit handen. Zelfs van het voor- en natransport, als u dat wilt.

Transportrisico’s beperken
Als u kiest voor transportovername, kiest u bij Armaris Bevrachtingen voor duidelijkheid. We maken van tevoren heldere afspraken over de kosten, zodat u op voorhand exact weet waar u aan toe bent. Is de afspraak gemaakt, dan nemen wij de totale verantwoordelijkheid op onze schouders en zoeken wij een passend schip voor uw lading. Vervolgens zorgen we dat uw lading tijdig en in goede staat op de afgesproken plaats van bestemming komt. We doen wat we beloven. Zo hebt u uw handen vrij voor andere zaken en beperkt u tegelijkertijd de transportrisico’s.

Transportovername of bevrachting
Bij transportovername nemen wij de volledige verantwoordelijkheid van de lading van u over. Houdt u liever zelf de regie? Dan kunt u ook kiezen voor bevrachting hierbij hebt u zelf de controle over het logistieke proces.

Ik ben geïnteresseerd in transportovername
Draagt u het werk en de risico’s van lading en transport liever over aan een andere partij, zodat u zich kunt richten op andere werkzaamheden? Bespreek dan de mogelijkheden van transportovername.

Neem contact op met Armaris Bevrachtingen